Skip to content

Opiskelija, hae ViestiStipendiä!


Julkaistu: 02.10.2017
Kirjoittaja: Siina Repo
Kategoria: Yleinen

Opiskelija, teetkö opinnäytetyötäsi viestinnästä? Haluaisitko, että mahdollisimman moni viestijä kuulee tutkielmastasi? Tahdotko harjoitella apurahahakemuksen tekoa? Hae ViestiStipendiä!

Viesti haluaa rohkaista kiinnostavien opinnäytetöiden tekijöitä jakamalla keväisin ja syksyisin 500 euron arvoisia ViestiStipendejä ansiokkaille korkeakoulutason opinnäytetöille. Stipendejä on jaettu jo vuodesta 2011 alkaen, ja niiden saajat ovat edustaneet monenlaisia pääaineita. ViestiStipendin saajan ei siis tarvitse olla viestinnän pääaineopiskelija, kunhan työ keskittyy viestintään.

Kuinka ViestiStipendiä haetaan?

Syksyn 2017 hakuaika on 1.-31.10. Hakemus lähetetään Lyytin kautta tästä linkistä.

Kerro vapaamuotoisessa, maksimissaan kahden sivun mittaisessa hakemuksessasi:

 

  • mitä tutkitaan ja miten
  • mikä tutkimuksen tieteellinen merkitys on
  • mitä kiinnostavaa tietoa tutkimus tarjoaa viestinnän asiantuntijalle ja miten sitä voi soveltaa työelämässä
  • millainen on työsi realistinen valmistumisaikataulu
  • millaisia kuluja tutkielman tekeminen on aiheuttanut tai tulee aiheuttamaan

Avaa hakemuksessasi selkesti sitä, miksi tutkimasi aihe on viestijän työn kannalta mielenkiintoinen ja merkittävä. Panosta hakemuksen selkeyteen ja napakkuuteen! Konkreettisia vinkkejä löydät Viestin hallituksen varajäsen Laura Ticklénin kirjoittamasta blogipostauksesta. Raati painottaa valinnoissaan loppusuoralla tai valmiina olevia töitä. Huomioithan, että hakijan tulee olla Viesti ry:n jäsen tai liittyä jäseneksi ennen stipendihakemuksen lähettämistä.

Viestin hallituksen valitsema raati arvioi hakemukset anonyymeina eli raatia varten hakemuksista poistetaan kaikki hakija-, oppilaitos- ja ohjaajatiedot. Huomio! Ethän lähetä hakemustasi PDF-muodossa.

Onnea hakuun! Tiedotamme valinnoista 15.11.2017.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoa apurahasta saat Viestin toimistolta, toimisto@viesti.fi.